i like to move it, move it

SNART FLYTTAR JAG BORT FRÅN SKITHÅLAN ÅSA OCH IN TILL GÖTEBORG MED MIN BÄSTAVÄN. 
sååå glad, slipper fjortisarna i både åsa och kungsbacka (utom när jag är i skolan, går ju i kba så wtf svårt att hålla sig borta från äckel) men men, hihi. 
vi kollar på lägenheter just nu och hoppas flytta ut redan nu innan denna terminen är slut, tagggggga.
det var allt, hähähähhähähähä puss

­

HEJSAN, nu är det så att jag faktiskt inte bloggat alls. Det känns lite b faktiskt.
Ska jag vara ärlig så har jag spenderat 60% framför alla avsnitt av Pretty Little Liars. Och 40% med mina bästaste vänner. Asså, vet att jag vart otroligt hatisk på senaste (de senaste åren?) men det känns faktiskt riktigt riktigt bra just nu.
Har verkligen dom finaste vännerna och ni är precis lika episka som mig, om inte mer till och med. What.
I lördags var jag iaf på feZt med mina homosexuella klasskamrater, och efter det åkte jag och Julia Ginger till Parken i Göteborg på 100-dagars fest. Första kvällen ute i Sverige som 18åring, WORD. Det var iaf fett kul att vara homo med estet 2:or och 3:or. Vid 2 tiden drog jag och Ginger hem till henne-- och vi blev inte våldtagna. God bless.
Dagen efter drog vi oss till dansträningen i Göteborg (we're back again) och efter det gick jag, Becca, Tommy, Kim, Lisa och Jennifer till McDonalds dår vi åt som judar. Jin kom även och joinade oss. Fick även en fin bok med klistermärken på tigrar och lejon när jag köpte en Happy Meal! As glad. Där var vi iaf ett tag tills vi alla pussades hej då och jag åkte hem till min finaste bebis Becca. Vi spenderade hela natten framför Pretty Little Liars, eller jag gjorde det och Becca försökte men det fick hon inte för hon är liten och behöver plugga så hon kan börja 9:an i år, hohoho. Vi somnade typ vid 3, dock var jag tvungen att vakna vid 6 för att skynda mig så jag skulle hinna med 5 över 7 bussen till Brunnsparken så jag kunde ta tåget 7:30. DET VAR EN SÅ PERF MORGON SÅ JAG KÖPTE STARBUCKS, hon gjorde till och med en fin liten smiley brevid mitt namn hohoho. Aja sen åkte jag iaf till skolan, där jag gick i skolan och inte gjorde det man ska göra i skolan för jag är lat och min skol dator är inte levande någonstans. När jag kom hem sov jag. I 6 timmar. Vaknade för två timmar sen. Hur ska jag sova nu? Boohohohohohhohohomoho. Vem vet.
Det här blev faktiskt ett rätt långt inlägg. Fan vad swag. Untzuntz.
Något mer kul att veta är att jag flyttar till Filippinerna efter gymnasiet, HELL YEAH BITCHES I BE GONE. Ser verkligen fram emot att få leva bland de civila i Asien, i vårt fina hus bland alla brända koreaner.
Det var nog allt.. eller no, one more thing.
Asså folk, NEJ du är inte bättre än någon annan bara för du har pojkvän/flickvän. Helt seriöst, sitter här och skrattar, får diarre och spetälska varje gång någon beter sig som en liten fjolla becuz u haz penis in ur pussy and other people dont. GET OVER IT, vi har iaf vänner, HAHA. Potäter. Det var allt för mig. Nej, vänta. Förövrigt vill jag säga att min musik smak är bättre än alla andras. Nu var det slut. xoxo
 

RSS 2.0